چگونه چاق شویم؟قبل از مطالعه توصیه های موجود در این مطلب، توجه کنید که اگر به کمبود وزن جدی دچار هستید یا به دنبال یک برنامه غذایی صحیح هستید، باید به پزشک متخصص تغذیه مراجعه کنید. آنچه در اینجا خواهید خواند، تنها توصیه هایی مفید و بی ضرر برای تغذیه و فعالیت شما است.عمل کردن به نکات زیر موجب میشود به تدریج وزنتان اضافه شود و چاق شوید، اما فراموش نکنید که اضافه شدن وزن با چاقی (انباشته شدن چربی) متفاوت است، پس داشتن یک برنامه ورزشی مناسب، به قوی شدن و شکل گیری ماهیچه ها کمک میکند و برای شما اندامی متناسب به ارمغان می آورد.
يـادداشـت مـهمـان/ زهره حميدي/بازيگر
جلوي پيري زودرس را بگيريم
بهنظر من در زندگي نكتههاي مهمي وجود دارد كه يكي از آنها سلامت است و اين سلامت در هر چيزي ميتواند خلاصه شود؛ از شيوه زندگي گرفته تا چيزهايي كه ميخوريم يا ميآشاميم و موادغذايياي كه استفاده ميكنيم، نهتنها روي سلامت ما اثر دارند، بلكه روي چهرهمان، نيز اثر خود را نشان ميدهند بنابراين به نظرم زيبايي و سلامت مانند زنجير به يكديگر وصل هستند...
ندا احمدلو/پرسشي از دکتر اميرهوشنگ احساني درباره تبليغات آنچناني برخي محصولات زيبايي
وعدههاي زيبا را باور کنيم؟
بازی انلاین پسرانه/دخترانه..
درادامه مطلب.....
بازی انلاین پسرانه/دخترانه..
درادامه مطلب.....
نسيم تقوي/توصيهها و هشدارهاي دکتر محمدعلي نيلفروشزاده متخصص پوست
علل و راهحل ريزش مو
در اين بيماری، زنان حدود 9 برابر بيشتر از مردان مبتلا می شوند.
معمولا افراد 15 تا 45 سال به اين بيماری مبتلا می شوند، ولی احتمال ابتلای کودکان و افراد مسن نيز وجود دارد.
علائم اين بيماری از انواع خفيف تا شديد متفاوت است. بعضی از بيماران فقط دچار علائم خفيف بيماری می شوند.

کاهش میزان سدیم، و افزایش مقدار پتاسیم در بدن باعث کاهش سریع نفخ میشود. عدس منبع غنی از فیبر است که باعث هضم راحت تر غذا میشود.
اگر بیشتر به مواد غذایی که مصرف میکنید، دقت کنید، معمولاً میتوانید از نفخ شکمتان جلوگیری کنید.
نفخ کردن ناشی از اجتماع مایعات در بین سلولهای معده است که ممکن است به علت هضم نشدن درست غذا، افزایش میزان سدیم در خون، یا دوره ماهانه خانمها باشد. ولی طبق نظر کارشناسان، اگر بیشتر به مواد غذایی که مصرف میکنید، دقت کنید، معمولاً میتوانید از نفخ شکمتان جلوگیری کنید.
هوش یکی از ویژگیهای اساسی به شمار میرود که تفاوتهای فردی را بین انسانها موجب میشود و از دیرباز مورد توجه بوده است.
اگر با الگوی تغذیهای کشورهای آسیای جنوب شرقی آشنا باشید، میدانید که مردم این کشورها برنج قهوهای مصرف میکنند، اما برنجی که ما مصرف میکنیم، سفید یا شیری رنگ است.